Добранiч

Вже пізно, рідна,
Я прошу,
Лягай тихенько спати, мила.
Ти ніжно обійми,

Ту м'яку іграшку,
Що на твоєму ліжку,
І уяви, що то не іграшка, то я.
Я буду поруч із тобою, навіть коли далеко.

Якщо ти змерзнеш, я тебе зігрію.
Тобі стане тепло і так приємно,
І ти відчуєш ритм мого дихання,
Відчуєш серця мого бій.

Відчуєш мою руку у своїй.
Ти зрозумієш, що, то є кохання.
Ти посміхнешся мило.
І заснеш.


Рецензии