Ти мене пам ята ш...

Ти мене пам'ятаєш? Мерзлякувата осінь
Тепла лише надія в вихорі почуттів
Небо тепер не гріє, я заплітаю коси
Перечекати зиму, все, так як ти хотів

Думка у мене чиста, очі напівпрозорі
Бачу крізь бронезахист і відчуваю біль
Ти віддаєш усього, навіть останні зорі
Але того не треба, то не висока ціль

Серце в порізах нащент, дихати неможливо
Більше не буде часу, ми змарнували вік
Я не чекала щастя, тільки одне просила
Щоб від жорсткого людства, ти мене уберіг


Рецензии