Украинский Гарик 613

Український Ґарик 613


За мотивами І. Губермана

Як пиво п’єм, то посміхаємось.
Душевно близько до дивану
Не у запій ми опускаємось, —
А поринаєм у нірвану.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии