Поле видения

ПОЛЕ БАЧЕННЯ

Час прокидатися
Кидати душу на два дні вперед
Тілу: «Ні кроку назад» не пройти
А я – і так перед твоїми очима
Щодня, щоніч

І де б ми не були
Повсюди штати взаємного «Заїр»*
Ти в тендітному, я – у свіжому
Ти в простраціях фрустрації
А може ти – моє відображення
Маячиш ген, ПоДалі** за світи
І досягаєш прямо в душу пісень
Які я слухаю в даний момент

Я – твій янгол без прикрас
Я той що хоче і бажає
Який, коли сумно – німіє й замовкає,
Безмірно люблячи тебе.
Бо ти
«…Всё же -
Ангел...»
Моя вивірена кохана

2018-11-24

*одноіменний роман Пауло Коельйо, розгадки цієї відсилки – в книзі
**мій одноіменний вірш
[вірш – мій вірш, мої світи і моє бачення]


Рецензии