Прочани

Привернемо ласку Божу
у молитвах по церквах -
і Господь нам допоможе,
бо без Бога жити - жах!

Оновилися ікони,
плачуть очі їх святі,
Нам ніяк без охорони
не прожити у житті.

Знов гудуть столітні дзвони,
Огорожею - церкви.
Най нас Бог Святий боронить,
Чи зі мною згодні ви?

Нам молитися й молитись.
Душу чистить від іржі.
Із гріхами на смерть битись,
Господи допоможи!


Рецензии