Не дiвчiна а пiсня 11

Я у житті тобою лише дихаю
і твої зелені очі мій всесвіт
і твоє сонечко русяве стало втіхою
і від твоєї я краси я квіткою разцвів...
Я у любові бачу тебе моїм серцем
жінок я інших в упор не помічаю
при погляді на тебе в словах я став митцем
і бути з тобой поруч надію не втрачаю...
У долі я благаю щоб ми порозумілися
щоб парою ми стали на завжди однім цілим
хочу щоб від щастя ти з усмішкой світилася
та що не зможем жити один без одного ми зрозуміли...


Рецензии