Життя в вiдчуттях 2

І кожен фініш -це по суті старт
прийшов ти першим чі останнім неважливо
людина повинна відчути на собі азарт
якщо поставив перед собой мету усе можливо...
Будь-яке починання у житті вже перемога
адже головне не боятися і участь брати
від працьовитості і наполегливості прийде допомога
а щастя своє треба самим у долі забирати...
Біг з перешкодами обличчям не впасти намагатися
але не кожного зі стрічкою чекає нагорода
шлях успіху важкий-за нього треба позмагатися
але отримати за своє вміння треба завжди насолоду...


Рецензии