Субота

 Ой весiльнi всi суботи -
 Кожноi недiлi,
 Грають хлопцi-музиканти
 Всi пicнi весiльнi.

 Ноги самi в такт танцюють,
 На мiсцi не встою,
 Так хочеться танцювати
 Не вибрав з якою?

 Жiнка вiдказала, говорить пристала -
 Вона тiльки ось тепер уже танцювала,
 А менi ж так хочеться, що в не  моготу...
 Ось пiду з пацьорками, виберу оту.

 Бо другая говорлива -
 Затанцюе в мило...
 В неi очi як озера,
 Сама як свiтило.

 Друга, дуже худесенька,
 Буде пiдлiтати,
 Щоб не зникла бува в небi,
 В обiймах тримати.

 Треба якусь серединку,
 Щоб була до пари
 Ось пiду я,до пацьоркiв
 А вони, в Варвари.

 А ти скрипко файно грай,
 Вибираю пару...
 В лабутенах я нових,
 Всiм задам я жару.

 Скiльки тут дiвчат гарненьких?
 На весiллi цьому,
 Мене жiнка за рукав
 Тягне вже до дому.

 Ой дружинонько не бiйся,
 Не вкрадуть дiвчата,
 Приставать до них не буду -
 Лиш буду моргати.

 

 

 
 

 
 
 
 


Рецензии