Укр. Ск1льки ходив

Скіільки раз я ходив
рано вранці до школи,
там тебе я зустрів,
покохав як ніколи.
Я диввився на тебе
не відводячи очі,
думав, щастя прийде
та не думав, що втрачу.
То ж заради тебе
все віддав би, що маю
та сказав би тобі
як тебе я кохаю.
Тільки ти не звертала
на мене уваги,
бо у інших буоа
на той час перевага.
Втратив те, що не мав
у юнацькі сімнадцять,
та весь час шкодував
за ту втрату юнацьку.


Рецензии