Ховайся-25

Татко завжди прагне знати,
Чи сумує його пупсик,
Може голяком пограти
І примірять нові трусики.
Чи сховатись у хатинці,
Як лисичка норовлива...
І чекать старого принца,
Що вернеться за годину.

І не думати - втікати,
Як примарний колобок,
Бо можливості у тата -
На новий дверний замок.
Камер кілька й охорону,
Й на натасканих вовків,
Що жеруть, немов харони
Кілограми колобків.

Татко може прочитати
На ніч кримінальний кодекс,
Щоби легше було спати,
І не думати про комплекси.
Й викинуть нарешті з думки
Казочку про колобка,
Бо скотитись можна в дурку,
Як з пологого горбка.

В татка - скрізь напоготові
Лікарі, що ждуть прийому.
І чаклунки - з виду добрі,
З заспокійливим уколом.
Тож - татусика потішить
Є одним простим завдання,
А інакше прийдуть інші -
Й казка скінчиться нежданно.


Рецензии