Ховайся-24

Загинаю перший палець -
На руці їх значно менше,
Ніж потрібно, щоб обранець -
Не покинув, носа втерши.

Другий палець - для богині,
Треба завжди бути в формі,
І останні гроші вийнять,
Записавшись до салону.

Третій палець - прицукрити,
Ідилічний лад сімейний -
Й постаратись щось зварити
Трохи більше, ніж пельмені.

А четвертий - нагадати
Родичам про спільне свято,
Лиш тому, щоб ті зарплату
На спустили винувато.

Пятий палець - це для лайків
Дітям, що прийшли зі школи.
Вони вчаться краще матері,
Бо не ждуть з моря погоди.

Для руки - знайдеться попа,
Котрій не втерпіть на місці,
Як же виховать вредноту -
Щоб в тюрму разом не сісти.

Потім ще - пять пальців вкупі,
Щоб закрити собі очі -
Й уявить, що в шкаралупі
Заховалася до ночі.


Рецензии