Укр. Зап1зн1л1 кв1ти

Запізнілі квіти
в саду розквітають,
як їх не любити
всі люди це знають.
І в нас біля хати
ростуть хризантеми,
навіть шкода рвати,
це моя - ділема.
Вони. аж до снігу,
буйно розквітають,
я їх для подруги
завжди зберігаю.
Як вогонь червоні
вони просто неба,
кладу на долні
та несу до тебе.


Рецензии