Життя в вiдчуттях

Щастя полюбляє дуже посміхатися
щоб скоріше до неї липнула любов
к серцю треба чуйно прислухатися
щоб не наломати ненавмистно дров...
Доля полюбляє дуже рівновагу
та бажає щоб вимоги були зважені
відчували нележну подяку і повагу
щоб справдилися в житті мрії бажані...
Віра полюбляє дуже чесність
щоб м'якши були до навколішньго світу
і людина отримує знайдену приємність
втілюючі задумане по буквам алфавіту...
Надія полюбляє дуже щирість
та у кого душа відкрита тим допомогає
вселяє у людину впевненість і сміливість
і на правильний крок у житті натякає...
Любов зовсім не терпить тишу
хоче щоб від поцілунків стояв дзвін
закоханних штовхає у обійми сміливіше
бажає швидше у житті серцевих змін...


Рецензии