мрiйниця

Ну як же мені не печалиться
 у горі тону
життя жалиться

Змінити нічого не можу
 сумують я бачу прохожі
 наші так судьби похожі
А жити в печалі не гоже
Будем боротись

Положим

Зло і біду на лопатки
Прилинуть солодкі  хвилини
І будемо жити всі сладко

наварим бощу і оладки
купим лимон мандарини
Я на добро дуже падка
Малюю прекрасні картини


Рецензии