Спалах кохання

Твій погляд, наче вистріл прям у серце.
Коли побачив тебе вперше,
То думав, що зійшов з ума.
Стояв, бурчав і слів не мав.

Відразу я своє кохання упізнав.
І жодень день вже не минав,
Щоб твоїх фоток не гортав,
Під ніс собі не бурмотав.

Твоє обличчя я запам'ятав, ні з чиїм його не переплутав.
Я точно знав: На світі не існує янгола, як ти,
Що дияволів усіх моїх здолає,
І тьохкати серденько принукає.


Рецензии