Вiйна

В той час коли в країні йде війна
А Головком кидає в бій «гарматне м’ясо»
Живуть же декотрі в цей час і добре, й ласо!
Зиск мають. Що Мораль?  …дарма
Хоч люд простий, життя чортма.

- Яка Мораль? - тут очевидно
Без окулярів добре видно
Хоч говорить огидно
Та треба люду знати
Комусь війна, - це смерть
Для інших: - «рідна мати».


Рецензии