Таро-3

У розкладі карт багато
Несподіваних тлумачень.
Лиш тоді трактують карти -
Впевнено і однозначно,
Коли зібрані в колоді -
Ні емблеми, ані знаки
На папірчиках картонних -
А платіжні картки банку.
Коли капнуть на рахунки,
Як не долари, то євро,
Й гарантують для чаклунок,
Рішення усіх проблем.

У карток із різних банків
Передбачення стабільне -
Здійсняться всі забаганки,
Якщо капає постійно.
У валют національних,
Здатних вирішити долю -
Менша змога номіналу
Вплинути на божу волю.
Та банкноти - що курсують
В міжнародному потоці, -
Так колодою тусують -
Що вбивають без емоцій.

Картки, кинуті в розкладі
Наче віяло пророче -
Розкривають тайни влади
Грошовитим і охочим.
Є праві, а є не дуже,
У своїм переконанні,
Та нема зовсім байдужих,
До впливового змагання.
Картки кажуть - перемога
Дана виміром небесним
Лиш тому, у кого змога -
На найбільш вагомий внесок.


Рецензии