Дълго

Дълго
Автор:  Росен  Русев

Дълго търсих
душата ти.
Толкова дълго
се губих
в пътища и безпътици,
люшках се между
мъртвите точки
горе и долу
без да спра
по средата.
Дълго те нямаше
и сега, когато
изкачих стъпалата
донякъде,
открих, че те има
и без тебе не мога.
Искам до мен да си
красива и бяла
пременена за зима,
чудно красиво момиче
в вечер зимно - лилава.
Мога да кажа само...
Обичам те!


Рецензии
"Мога да кажа само..."
Красиви ред за любовта.
Благодаря ви!!!

Татьяна Колташева   23.11.2018 16:26     Заявить о нарушении
Благодаря Татьяна. Радвам се, че Ви е харесало.

Росен Русев   24.11.2018 11:03   Заявить о нарушении