А осень шелестить останними листами

А  осінь шелестить останніми листами
Вже снігом запорошена земля
А я ще й досі, тебе так кохаю до нестями
І мене  не лякає, що ось, ось..прийде зима..

Я знаю, всє  навколо  снігом  замете
І будуть довгі  вечорі і знов,  такі  сумні
Без  тебе  любий, я не  можу..а  про те,
Лише думками я живу..мов, уві  сні..

Я згадую  тебе, та  з  посмішкою  на  душі...
Залишив ти  мені  таку  приємну  мить...
Скажи:Як  можу  я  без  тебе  далі  жити?
Коли ще й досі серце за тобою так болить...

От ЛГ.


Рецензии
Какие красивые и искренние стихи, Людмила!!! Влюбиться можно! Вы прелесть, как пишите хорошо! С уважением, Пётр.

Пётр Белов 2   24.11.2018 15:43     Заявить о нарушении
Я рада и искренне благодарна Вам, Пётр, за такой теплый отзыв!
С уважением,

Людмила Савицкая 2   24.11.2018 16:01   Заявить о нарушении