бандердхiдхарма

зловили Вішну в саду у Харі Крішни,
і Харі Раму смердів з сорому.
а Харі Крішна відпочив в кріївке ближньої,
і тут росте бадилля замість буряка.

зловили Вішну в хліві у Харі Крішни,
і більше сало там не лежало.
часник з морквою Харі Вішну зніс з собою,
мішок капусти, також бульби пакуван.

зловили Вішну у крами Харі Рами,
горілки Вішну прибрав надлишки.
зловили Вішну у комори Харі Крішни,
з великої клёцкой і з пампушкаю в зубах.

а ти, водичка кип'ятись, яскраво сонечко світи,
черговий той не пропустив інгредієнт.
зловили Вішну на кухні Харі Крішни,
він з куме Шивою, хотів зварити борщ.


Рецензии