Spam

Clean thing is unused
Dead man can be smiling
Friended not abused
Choose a better rating

No one becomes younger
Handshake is not cuddle
Loser is a starter
Stars shine in the puddle

Loneliness is not freedom
Baby keep your distance
Adam will leave Eden
Knows St Peter's mailbox


Рецензии