Jordanville

Від Торонто в сотню миль
Монастир є - Джорданвілль.
Це є наче справжній рай!
Тому швидше приїжджай!

Отже, щиро визнаю:
Два дні я була в раю!
З неба янголи злітали,
Літургію нам співали!

Буде вам по вашій вірі.
Так воно й буває.
Спів - мурашки йшли по шкірі.
Янгол так співає.

Хай монахів всього світу
Бог благословляє!
Мужності, терпіння й сил
Щедро посилає!

© Svitlana Ivchenko
04.11.2018


Рецензии