Iще один полiт

Іще один політ…
Віддалення стрімке…
Розрив… Крізь серце – слід…
Залишено земне…

Холодні промінці…
Сни зустрічей й розлук…
Миттєвості… Віки…
Застиглий спокій рук…

Розтято простір… Біль…
Раніше і тепер…
У Небо перехід…
Озвучення німе…

Пробачень довгий ряд…
Прощань пусті слова…
Шляхи надбань і втрат…
Тунелі небуття…

Струни протяжний зойк…
Осмислення молитв…
Любов… Лише Любов
Рятує Душі й світ…

18.11.2018


Рецензии
Чудовий вірш. Бравіссімо!!!

Валео Лученко   25.11.2018 17:59     Заявить о нарушении
Дякую!
Хай будуть радісними Потоки, що приносять чудові вірші!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   26.11.2018 16:20   Заявить о нарушении