Менi наснилися у снi

Мені наснилися у сні, ті оченята чарівні
Ті оченята чарівні, мені наснилися у сні
Ці оченята чарівні мені наснились на весні
Мені наснились на весні…

Мені наснилися у сні: - іскряться, сяють чисті роси
Твої духмяно русі коси мені наснилися у сні
Твої духмяно русі коси мені наснились на весні
Мені наснились на весні…

Мені наснилися у сні твої уста, твій поцілунок
То найсолодший подарунок мені наснився у вісні
Такий омріяний дарунок мені наснився на весні
Мені наснився на весні…

Мені наснилося у сні прозоре, чисте синє небо
Ти посміхаєшся мені, а я мерщій лечу до тебе
Ти усміхаєшся мені, я ж птахою лечу до тебе
Мені наснилось на весні…

Мені наснилися у сні, ті оченята чарівні
Ті оченята чарівні, покою не дають мені
Ці оченята чарівні, є найдорожчими мені!
Мені наснилися у сні,
                …мені наснились на весні   
08.03.2017р.


Рецензии