У! краiна

Жила була «У!» країна в могутнім Союзі
Усі її поважали, …браталися друзі
Училася, працювала, …в космос стартувала
А ще з щедрою душею весело співала
Розквітала, колосилась, …мріяла країна
П’ятдесят два міліони, - велика Родина!
Та не знала, не відала, про підлого Лиса
Розподіляй і владарюй, - була його риса
Все з під тишка, пороблено,
                „Вареник” - причина
Занепала розкрадена велика країна
Всі заводи і фабрики „зникли”, збанкрутіли
Проте статки і маєтки множать воротіли
З'явилися олігархи, - чиряки від влади
І кров ссуть вони з народу, ненаситні гади
Та це либонь є „квіточки”, …„ягідки” ще будуть 
Коли своїх батьків, …дідів, „синочки” забудуть
Коли стануть брат на брата, …плаче «У» країна
Колись бо ти розквітала, …а тепер? …Руїна.
05.02.2014р.


Рецензии
Респект Человеку с умом!

Мелвик   13.01.2019 18:09     Заявить о нарушении