адчувай

я з табой, ты мяне адчуваеш? за спіну
падыйду і здыму зь цябе лішняе зноў.
толькі ты адчувай мяне, я не пакіну,
любы мой, не пакіну цябе, я з табой.

адчувай мяне - водар. мяне ты не ўбачыш.
хай небачныя вопраткі ў цені маёй.
або разам са мною самой, як накажаш.
але толькі адчуй мяне.
 толькі з табой.


Рецензии