Нарiвнi

Нарівні наші душі,
Нарівні і серця.
Обіцяне порушим
Для бою без кінця.
Про те, що буде далі,
Не стали говорить.
Хотіли і бажали,
Нехай вогнем горить.

Приспів:
Балансуємо між щастям
І тримаєм за зап"ятся
Наші дивні почуття.
Відпускаючи – стискаєм,
А стискаючи – пускаєм,
Гра на грані відчуття.

Між нами інші межі,
Між нами небеса.
Тримали різні вежі,
Чому ж в душі сльоза.
Були завжди десь поруч,
Світ невідомих мов.
Хто вниз, хто йшов нагору,
Невірний погляд повз.

Ми такі чужі,
Ми такі далекі.
Самота душі –
Легко і нелегко.


Рецензии