Я з ним

Ніч, все місто спить,
Ти поруч десь, але далеко.
Ніч, душа болить,
Не зупинить,
В собі тримати це нелегко.
І не лікує час,
Тепер все проти нас
Без зайвих фраз.

Приспів:
Я з ним, та у думках лиш ти,
Я з ним, палають всі мости,
Любов буває жорстокою,
Тече рікою широкою.
Я з ним в полоні марноти,
Я з ним в обіймах самоти,
Шукаю щастя загублене,
Втрачаючи все улюблене.

Ні, не треба так,
Не треба знову у минуле.
Ні, це долі знак,
Любов-маяк,
Чому ж тоді ми не відчули.
І більше ти не мій,
Мільйони наших мрій
Вже без надій.


Рецензии