Поодинцi

Життя дарує нам любов,
Життя дарує нам розлуку.
Не відчуваємо ми знов,
Коли тримаємось за руку.
І так багато зайвих слів,
І вже замало обіцянок.
Лиш паралельність двох світів,
Розбите щастя в сотні склянок.

Приспів:
Ми вдвох, але поодинці,
Лиш крок, і тут ми чужинці,
Наші не знайти сліди.
Стрибок з небес поодинці,
Клубок цей знов по крупинці
Рветься легко назавжди.

Життя вирує через край,
Життя вирує, як цунамі.
Свій не знаходимо ми рай,
Десь не зійшлися орігамі.
І так багато віщих снів,
І вже замало просто бути.
Потік живих ночей і днів,
Нам залишається забути.


Рецензии