До ранку

До ранку знову я одна,
До ранку п"ю свій біль до дна,
А спогади тримають,
Мене не відпускають.
До ранку по щоці сльоза,
До ранку на душі гроза,
То рушить, то ламає,
То вмить кудись зникає,
Та сили не втрачає.

Приспів:
Шукаю день, благаю ніч,
Сама з собою віч-на-віч.
Не так, не те, все не туди,
Мовчу, кричу до хрипоти,
І я – не я, і ти – не ти.

До ранку знову я не сплю,
До ранку, як раніш, люблю,
Хапаю дивну мрію,
Чогось не розумію.
До ранку подумки прошу,
До ранку все тобі прощу,
Хоч вірю, хоч не вірю,
Хоч самоту примірю,
Та все одно зігрію.


Рецензии