Божевiльна

Біг по краю – біг за тобою,
Сенс втрачаю, лише відчуваю
Я присмак болю.
За душею грані всі стерті,
Мережею, я там за межею,
У круговерті.

Приспів:
Божевільна, світ повільно,
То вгору, то вниз.
Підневільно, так довільно,
Без зайвих реприз.
Божевільна, добровільно
У вир почуттів.
Несуцільна, нестабільна,
Одна в каятті.

Біг по колу – біг у минуле,
Світ навколо, та більше ніколи,
Вже промайнуло.
По хвилинах знов повертаюсь,
У глибинах тоді й донині,
Все сподіваюсь.


Рецензии