Ховайся-12

Як самотність намалює -
Друзів вірних повен дім:
Той танцює, той гарцює,
Той догоджує усім.

Хоч усі разом зібрались -
Але кожен у кутку,
Як у сховку - для відради -
Береже печаль крихку.

Наче пють з одної пляшки -
Та у кожного своя
Незачепана розтяжка -
Де вибухують слова.

Наче дзвін скляних бокалів,
Не втихатиме до рання,
Але в кожного натягнуті
І слова - і побажання.

Наче радісні від зустрічі,
Але кожен жде коли,
Випадково знов розлучаться -
До найближчої біди.

Хоч сховавшись від самоти -
У розгнузданій компанії,
Вдають з себе ідіотів -
Та кого вони обманюють?

То здається, що самотність -
Найнадійніший зі сховків,
Як дорога з поворотом
Із усіх гучних тусовок.


Рецензии