Я йду...

Я вже давно в душі помер,
Втомився від життя сповна,
Я вже ось ось дістанусь дна.

Я сам, нема нікого навкруги,
Я не знаю куди йти.

Що обрати?
Петлю, пігулки, міст чи потяг?
Чи я назовсім тут застряг?

Я хочу все закінчити, раз і назавжди
Не залишивши після себе жодного сліду
Я хочу піти…
Я хочу суїциду…


Рецензии