Шо ны спросыш Стилькэ стойю...

Использован кубанский суржик.

Шо ны спросыш:"Стилькэ стойю?"
Шо ны бросыш:"Гэть!"
Йесть у мэнэ за душойю
Зэрня дорогэ.
Ны дывася на убране
Ворон-гайдамак,
В сэрци ластивкы кохане
Йе,червоный мак.
В сэрци йе,мойем,загрэба,
Квитка,ны комыш...
Ны достукайюсь до тэбэ,
Ты,як мэртвый,спыш.


Рецензии