Ховайся-11

Час минає, та кохання,
Не мине, бо справді вічне,
Як жіноче сподівання,
Що любов нарешті скінчиться.

Та у милого в обіймах,
Як в надійному гніздечку,
Рук коханий не розімкне,
Як знесе пташка яєчко.

Кожен номер телефонний,
Візьме на жорсткий контроль,
Від записаних паролів -
Не залишиться долонь.

Всі адреси - особисто,
Перевірить, щоб кохана,
Від обіймів мускулистих -
Не втекла від хвилювання.

Подругам - відріже доступ,
Давши вчасно зрозуміти,
Що вони, немов короста -
Яку вилікують ліки.

Кожне пірячко у пташки,
Порахує, щоб вона,
Не зуміла відірвати -
Й написать комусь листа.

До гніздечка, як до схову,
Пташка линула зі співом,
Але втрапивши до нього -
В чотирьох затихла стінах.
 





 


Рецензии