Хай келихи...

Хай келихи дзвенять, як дзвони.
Хороші люди в хату йдуть...
Хай від Господньої любові, -
Серця і душі зацвітуть!

Хай колядують в домі діти -
Дарують ласку і тепло...
Бажаю свято, гарно, стріти,
Щоб з ним і щастя надійшло!

Щоб всі, в сім*ї, були здорові.
Добра і миру на землі...
З Різдвом святим, усіх, Христовим!
Світла - дорослі і малі!

                2016 рік.


Рецензии