Ховайся-10

В милого - гарячий норов,
І міцні кремезні мязи,
Він говорить про любов,
Й переконує відразу.

Мязи бігають, як хвилі,
По напруженим рукам,
Заколисують на тілі,
Згадки від колишніх драм.

Інші були недостойні -
Ні обіймів, ні цілунків,
Ні ударів незагойних -
Ні прохань - ходити струнко.

Ні синців, що наче тіні,
Лиш підкреслювали погляд,
Ні кривавого мартіні -
Що розлилось поневолі.

Ані шрамів - що проникли
В глибину самого серця,
Що із часом тільки ниють,
Та болять, як хтось торкнеться.

В милого - важкий характер,
Й пристрасть хижа і невтомна,
А любов - ласкає зранку -
Вже новими гематомами.

Від торкання - де подітись,
Де знайти надійний сховок,
Серцем змерзлим відігрітись
Від гарячої любові.

У підвалі, і у ванній,
Й на занедбанім даху,
Від коханого подалі -
Й від його мязистих рук.


Рецензии