Зустрiч з тобою

Вже "біле пір'я" в повітрі літає.
Вже горобина, дивись, червоніє.
Мені хтось каву смачну наливає,
А я про зустріч з тобою все мрію.

Я уві сні з тобой досі стрічаюсь.
На ранок йдеш ти - я не протидію.
Собі у дзеркалі щиро всміхаюсь,
Й до Бога маю велику  надію...


Рецензии