закони виконуються...

Настали дні тяжкі і ночі
Вони кінець нам всім пророчать
Десятки сот вже полягло
 А небуть цього і немогло
Боюсь боюсь
 боюсь боюсь
уже хльобнула стільки горя
І ще більшого напьюсь
Його для всіх у нас доволі

Борюсь борюсь борюсь борюсь
І купаюсь в морі...
Одеса мама приютила
 моє горе побідила
Тепер живу не  в болі


Рецензии