с. Червоний прапор...

Для чистоти моей душі
 поселив Бог у глуші

Я з матусей проживала
Бо татка мама поховала

Тоді  минуло лиш три рочки
як заплющив татко очки

На печі одна я кукувала
Зла ніякого незнала

Кукол пестила
Їх пеленала
І щасливою була бо
Долю радісну в житті взяла
 
Моя матуся в сорок чотири
Мене крихіткою народили

Мені дуже повезло
В душі любов жила не зло

І до сих пір вона зімною
Бориться з моєй бідою


Рецензии