Монолог iз собою

Борюся з собою уперто
У вирі гадок і стихій.
Сьогодні я буду відверта,
Стаю із думками у бій.

Ти думаєш вірші - це жертва,
Натхнення, любов звідусіль?...
Насправді  я горда і вперта
А вірші - прихована ціль.

Шукаю рядки ідеальні,
А потім пишаюся "мій!"
"Це мої слова, не загальні..."
Насправді ж словесний кукіль...

Тут сейфи моїх негараздів,
Мільйони піднесень, падінь,
Це мрії, що в хмарах  зав'язли,
Це подих життя і надій.

Навіщо чужого нещастя,
Навіщо прихований біль,
Вагання, страхи... А не краще
Сказати людині: " Радій!"

Не вішати ношу на інших,
Свій ніс задираючи вверх.
Вкладати  у вірші щось більше,
Над своїм ниттям брати верх.


Рецензии
Желаю победы над своими проблемами! Жизнь прекрасна, хоть и тяжела!

Геннадий Анненков 68   04.01.2019 08:43     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.