То сльози, горiч i печаль

Кричать: " За волю! "- та не знають,
Що, лиш, вдягають кайдани...
І, нерозумно, помирають -
Чому не думають вони?

Бо думай, хлопче, чи не думай -
Давно, вже, вирішено все...
То сатана, усій, країні,
Лихо, страшне і смерть несе!

То зацвіло, у всю, прокляття
І зло, на превеликий жаль...
Остепеніться, сестри й браття, -
То сльози, горіч і печаль...

Цей вірш був написаний у лютому 2014 рік. Не було останнього стовбчика.


Рецензии