Р дна мова

   
Я вивчаю рідну мову,
Ці читаючи вірші,
Їх беручи за основу,
В стан дитячої душі.
Вірш, це серце України,
Пісня, це її душа,
Все найкраще для людини,
Рідна мова не чужа.

У голівку, я вкладаю,
Добру мудрість, отаку
І усім розповідаю,
Мову, цю люблю дзвінку.
Кажуть молоде, зелене,
Розуміє доброту,
Щире серце, є у мене,
Світлу маючи мету.

Пісня, це для мене свято,
В ній мотиви соловя,
Є на світі їх багато,
А у мене, є своя,
Я вивчаю рідну мову,
Це мого дитинства світ,
Серцем поведу розмову,
Вам передаю привіт.


Рецензии