Голубонька на ялинi...

Голубонька на ялині, -
Сіла і воркує.
Свою пісню привітную,
Людечкам дарує.

Може, в День святої Трійці,
Радощів бажає...
Чи то, може, з літечком,
З сонечком вітає.

А, як ні, то, може, хоче
Усім розказати,
Що ніхто, так, не уміє,
Як вона кохати.

Ой воркуй, воркуй голубко!
Співай, дорогенька...
Розкажи усім істотам, -
Яка щасливенька!

Та, навчи, серденьком чути,
Душею любити...
Почуттів відвертих, чистих -
Не зламать, не вбити!

                2013 год.


Рецензии