Нирвана - как - Нирвана!!!

( Тема -Адвайты )

ПРОЙДЁШЬ....

И * АТМАН *---

" ОТВОРИШЬ " !

И В ЧАШКЕ ЧАЯ -----

НЕБО РАЗГЛЯДИШЬ ! ! !

В ПЕСЧИНКЕ ---

ЗАСВЕРКАЕТ - * А Т Л А Н Т И Д А * ---

ТО * П Р О С В Е Т Л Е Н И Я * ---

ВОЛШЕБНАЯ ПЛАНИДА ! ! !


Владивосток.
27 мая 2016 г.


Рецензии