Слепая любовь

if love is blind


даже если слепая любовь
твой удел
это больше
чем тысячи радуг
на небосводе
это больше всего что
тебе довелось пережить
но когда умирает любовь
остаёшься
живым мертвецом
двадцатилетний
старик
несчастный и одинокий
на перекрестке путей
в никуда
на перекрестке дорог
ведущих в тупик

how it is if love is blind
it always sees me coming
And if love is giving
it always seem to get taken
yet we laugh and cry and turn away
but i know
we almost had something
more than rainbows for rainbows hold the sky
and we embrace each other
it seems a shame to feel so young so old
yet sometimes you feel the loneliness
you feel the despair
you feel the uselessness
of standing at the crossroads
of dead ends


текст моей песни, Питер Радио Балтика 1995 год


Рецензии