Ще те извая

Ще те извая
Автор:  Росен  Русев               
               
Ще те извая
в нежност на рефрен
от обич, цвят
и  думи бели.
В бяла самота
сред тихата ти стая
и цветове на ружи
в лято разцъфтели.
Бих искал рози
да ти бъдат стряха
и картина рамка,
в която ти да бъдеш.
Искам да бъдеш ми душа,
нощ и деня да ми бъдеш.
Не, не искам и луна -
искам на луна да ми ухаеш.
Простичко е-
само ако пожелаеш.


Рецензии