Листопад 2

Кожне дерево з тихим шелестом має свою власну мову
вирішила осінь зробити прощавальний без костюмів маскарад
на землі видніються купи листя цвіта бурштинового
з першими заморозками приходить місяц листопад...
Стовбури дерев у померкших жовтих листях потопають
і як віники роспущені маячать за маленьким парканчіком кущі
до наступної весни багато тварин у сплячці зимової засипають
відбувається нарпередодні змін пір року події вкрай значущі...
І день сонячний темрявою беспросвітною рано поглинається
і від величі колишньої і багатства залишилися тільки тіні
але рано чи піздно все в житті закінчується або починається
тільки залишаються спогади у пам'яті приємні і мабудь безцінні...


Рецензии