П сня

   
Я читаю, вірші, файні,
Добре говорити,
А думки, є незвичайні,
Пісню з них створити.
В ноти, я слова вплітаю,
Все красиво до ладу,
В небі з ними політаю
І мелодію знайду.

Українська пісня щира,
Добре зрозуміла,
А моя дитяча віра,
Добрим людям мила.
В соловя позичу ноти,
Слава рідній мові,
Не питайте, мене хто ти?
Не ловіть на слові.

Композитор, я сучасний,
Добрі люди підхопіть,
А мотив красивий, власний,
Ви всім серцем полюбіть.
Та навчіть синів і дочок,
Пісні добрій для душі,
До рядка складіть рядочок,
Стануть піснею вірші.


Рецензии