Далекогляднiсть музики

Далекоглядність – це любов!
зІрки – це мрія всіх, хто дивиться у небо!
раДіти тому, що давно шукав.. й, тепер, - знайшов…
тінЬ є тоді – коли: яскраво світить та зоря, що треба!
якщо Є в грудях незгасаючий вогонь! 

Можливо, що вагання – це лиш паузи у нових творах…
тАндем з таланту й праці – подолає не одну вершину!
паРиж-Париж – гуляють модні дами, вечорами, на підборах, й
табУ – нема! Бог зі стручка зростить й дрібненьку горошину…
катмА лиш друзів… сім нот їх заміняють у важку хвилину…
тарзаН космічних джунглів: завжди хоробрий,  в зоряних узорах
любовнІ паперові піраміди згорають в затишку сімейного вогню!

Поет ХХ сторіччя  для Дідьє Маруані  18.11.18  с.Торгановичі


Рецензии